dilluns, 23 de juny del 2014

Retorn!!!

Fa temps que no escrivia res al blog, mes de quatre anys, moltes coses han passat a la meva vida, dos molt importants per mi, he perdut un amic en un accident de muntanya, ell va ser el culpable del meu amor per les muntanyes, ell hem va ensenyar la majoria de les coses que he fet en aquest meravellós mon de l’alpinisme, mai una mala cara, mai una discussió, nomes bones paraules, companyerisme, somriures i amistat sense contrapartides, a l’Esteban no el vull oblidar mai, tots el que el coneixíem el trobem molt a faltar i l’altre ha estat el traspàs de la meva empresa a una mes gran, Garden Tona però continuo treballant de jardiner, per ells clar, el temps passa, la meva filla ja no es tan petita a punt de fer els divuit, el nano quasi va per lliure amb vint anys, la Magda segueix patint-me espero que segueixi així molts anys i jo ja amb quasi mig segle.

Intentaré anar explicant el que he viscut durant aquesta absència al blog, durant els propers mesos, però no garanteixo molta continuïtat ja que entrem a l’estiu on tinc el punt àlgid de la meva feina, així donç fins ara.
Gracies per tot Esteban

2 comentaris:

  1. Quico,
    L'Esteban disfrutava molt anant a la muntanya amb tu i amb en Marc. Allà es sentia lliure, en comunió amb la natura, afrontava nous reptes, podia veure paisatges que el meravellaven , gaudir del silenci, i donar-li voltes a tot plegat.
    Sempre que tornava d'anar uns dies amb vosaltres em feia seure al seu costat a l'ordinador i em feia mirar totes les fotos mentre m'explicava les anècdotes i també em feia mirar els vídeos, mil i una vegades mentre ell no parava de riure. Venia sempre amb les piles carregades.

    Hem de pensar que hem tingut la sort de poder compartir molts moments amb ell. I que encara en compartim molts pq sempre que fem alguna cosa el portem amb nosaltres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veig que l'Esteban seguia el mateix procediment que jo un cop arribat a casa ,a la Magda també li passa el mateix, viu a través meu tot alló que feiem quan sortiem junts, estic molt orgullós d'haver estat alumne seu i reviure quasi cada dia anecdotes i expresions que tinc retingudes al meu cap i al meu cor.

      Estar amb tu i amb els seus amics de Sant Joan, hem fa sentir-me molt aprop d'ell.

      Elimina