dissabte, 13 de desembre del 2008

Corredors, corredors, corredors.......

Ahir dia 12, vaig anar amb l'Esteva a Ull de Ter per intentar pujar algun corredor de la zona, despès d'un bon esmorzar a Sant Joan, tirem amunt, feia fred i molt de vent, així que decidim començar pel corredor de l'aresta, senzill en principi perquè només te un pas de roca, que també es pot evitar per l'esquerra, però l'Esteva li carda per la roca, un filet de glaç a mitja alçada i una roca força lliça fan que passem les primeres pujades d'adrenalina, un cop el fiera ha superat el pas, munta la reunió i començo a pujar, "pilla que volaré", "no arribo a clavar al glaç", desprès de una primera intentona li dic a l'Esteva que vull tornar a començar, em feien un mal les mans i els braços vaig quedar petat al intentar bloquejar per arribar a picar per sobre del meu cap, això i una mala col·locació dels peus em va fer intentar-ho per segona vegada, després de mirar-mo amb tranquil·litat li cardo pioletada i amunt, l'Esteva reia a la reunió, "que? el vuelo del aguililla", enfilem el corredor amunt i ràpidament arribem al cim de la Fajol petita.


Mirem i remirem la Conrrado-Altamira per intentar-la la setmana que ve, perquè aquesta amb el vent que fa no ho tenim clar, baixem cap a l'entrada de la canal estreta i veiem una cordada de tres que estan a la reunió després dels ressalts de glaç, ens mirem i decidim tirar amunt, el glaç està dur, la neu també, progressem ensamblats molt ràpid tant que arribem a la cova abans que la cordada de tres, sortim de la cova i deixem al trio enrrera, un altra vegada a l'aresta que uneix els dos Fajols, ens tornem a mirar la Conrrado i veiem que una cordada de dos que havia començat a pujar la Phoenix al mateix temps que nosaltres la de l'aresta i encara van pel segon llarg, fets "caldo" baixem a buscar la furgo i després a menjar alguna cosa a casa de l'Esteva.

Un altra dia de muntanya, la temporada sembla que ha començat am bon peu en dues sortides hem pujat quatre corredors, si la cosa continua així aquest hivern disfrutarem el que no hem pogut fer els anys anteriors.



Salut companys.

2 comentaris:

  1. Trinxat de la cerdanya, enbotits del ripolles i una exquicitessa culinaria, calamars farcits amb salsa americana, uummmmm, que boooooo.

    ResponElimina