divendres, 20 de febrer del 2009

Per fí, la Conrrado ja es aquí.




Ahir dijous tocava provar la Conrrado-Altamira a la Gra de Fajol gran (Ulldeter), m’aixeco a les 6 del matí, cansat d’una bona pallissa del dia anterior (tot el dia a sobre d’una grua desmuntant equips per foragitar estornells a Girona), i molt mal d’esquena, tot i amb això preparo les coses i enfilo carretera en busca de l’Esteva, a dos quarts de nou arribo a Sant Joan, l’Esteva carrega “sus cosas” i a la guerra, no abans d’esmorcar a Llanars, bar molt concorregut per una nodrida quantitat de mascles, per que serà?
Total que arribem a Vall Ter i ens posem a peu de via al voltant de les 11 del matí, tard, però l’esmorcar s’ho valia, ens mirem la via i apreciem que no esta justa de glaç, no justa no, està “matojera” total sobretot a la part central i algun altre passatge de roca pura i dura.
No ens ho pensem mes, diu l’Esteva, com tens l’esquena?, ja ni me’n recordava de que em feia mal, potser la por o la pujada d’adrenalina em tenia el dolor mitigat, !!bé¡¡, va fot-li per on vulgui, l’Esteva comença a pujar i en tres llargs i mig en mengem la via, no sense passar una mica de fred quan assegures i una bona suada quan et toca pujar, suposo que devia fer una mica de fred al corredor per que en arribar a dalt li vaig cardar glopada a l’aigua i era granissat, tot i que la duia a la motxilla, el primer i tercer tram son macos i sostinguts, el segon “matojero” a tope i la sortida una mica delicada a l’últim pas de roca, ha estat una via maca i difícil però la Fènix ens va agradar mes als dos.
Al final de la via una abraçada, feliços i a recollir material, un consell, quan deixeu la motxilla a terra, mireu que tingui prou pes a dins, per que si no us pot passar com a mi, que amb una ratxa de vent em va caure rodolant fins a coma d’Orri, si, si, fins a baix de tot, la qual cosa vol dir que vaig tenir que baixar a buscar-la, la patejada va ser guapa, mentrestant l’Esteva va recollir la furgo i em va esperar a la carretera al trencant de l’Orri.
Rebentat no per la patejada, si no per la recerca de la motxilla que havia quedat subjectada a mig d’un pi i no la trobava, quin fart de pujar i baixar al voltant de on la varem veure que es parava.
Un cop a la furgo, baixem a Sant Joan, descarreguem les coses de l’Esteva i fem petar la xerrada amb la companyia de unes birres i alguna cosa per picar, una hora i mitja desprès em trobo a Sant Feliu amb la família que m’està esperant per anar a la botifarrada de carnaval, això si amb una dutxa prèvia.
La propera?

3 comentaris:

  1. Kiko!! no sabia que tenias blog,te lo pongo en mi lista de blogs preferidos!! Veo que estas bien, bueno un poquillo hecho polvo con tus cosas como siempre, sera la edad!! Jejeje. Pues nada ya ire visitandolo de vez en cuando!!
    Apa
    Un saludo pa ti y la family!!

    David

    ResponElimina
  2. Por cierto, esta muy xulo el blog y sobretodo la foto de teletubi con el traje seco!!! Ja Ja Ja Ja

    ResponElimina
  3. Eres muy gracioso, por lo de teletubi, como te va peloncete, te apuntaras algun dia a las raquetas o estas acojonao?, las dos ultimas son en Nuria y Vallter, no te las pierdas es divertido.

    ResponElimina