dilluns, 13 d’abril del 2009

Raquetes a Ull de Ter.

Amb aquesta ultima excursió amb raquetes finalitza el Circuit Català de Raquetes de neu d’aquest any. Sortim de casa el dissabte a la tarda desprès de anar a veure al Víctor, (el noi de la bateria), que intentava batre el record del mon tocant la bateria durant mes de 120 hores sense parar per donar a conèixer una enfermetat que se’n va endur a la seva germana petita i poder recaptar diners per la fundació síndrome de west, ( http://www.sindromedewest.org/ ). En arribar a Vallter no hi havia ningú, així que decidim baixar al pàrking de Setcases per varies raons, a dalt no tenim cobertura de mòbil ni TDT i la tele es força important si tens nens. Una volta pel poble, curta ja que plovisqueja, i a preparar el sopar i a dormir.
Al mati ens llevem, preparem les coses i pugem cap el pàrking mes baix de l’estació, just al davant del refugi de Pastuira, poc a poc van arribant els participants, recullo els dorsals de la família i quan surto acaben d’arribar el Jordi i la Cristina, que no han pogut venir el dia abans per que preparaven les cosses per les minivacances de setmana santa a França.
A les 10 en punt ja som tots a la sortida i comencem a pujar, el recorregut ja el coneixem els que som assidus d’aqueta zona, pugem en direcció als Fajols, els voregem per sota al igual que el Pic de Bastiments, fins la cafeteria de les marmotes i desprès cap a Baix pel costat de les roines del refugi vell i mes tard el nou refugi de Ull de Ter, a partir d’aquí pel mateix lloc de pujada. La Magda i els nens s’han quedat al refugi quan pujaven per poder baixar tots junts quan jo passi a la tornada, en Carlos s’ha aixecat amb torticolis i no ha passat molt bona nit, la Cristina i en Jordi s’han avançat una mica però abans d’arribar a les marmotes els atrapo i fem la resta del recorregut junts, el dia es esplandit amb un sol que pica, i una neu caiguda feia pocs dies quasi pols al començament del dia i mes pasteta al final, en passar pel costat del refugi ja de baixada s’uneixen a nosaltres la dona i els nens, ja nomes queda arribar a la furgo i retornar el dorsal. Aquesta vegada tenim una mica mes de sort amb el sorteig de material, a la Marga li toca mig pernil i a mi dos fuets, a mes dels dos fuets que hi anaven a cada bossa, tenim material suficient per muntar una xarcuteria.
Ens acomiadem dels altres raqueters i baixem a Setcases al pàrking a menjar, en Jordi i la Cristina marxen ja que tenen presa per acabar de preparar les coses per les vacances, desprès de menjar una bona migdiada i una trucada de telèfon ens entristeix, en Víctor ha hagut d’abandonar per prescripció medica, però ell esta molt content per la quantitat de gent que ha passat pel teatre de Sant Feliu per animar-lo i les 80 hores que ha pogut estar tocant la bateria. Ja només que da la festa d’entrega de regals per l’assistència a les proves del circuit, aquets entrega es celebrar el proper dia 16 de Maig a la Seu d’Urgell, ultima trobada dels raqueters d’enguany.
Fins aviat raquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada