dimarts, 21 d’abril del 2009

Comencen les Curses de Muntanya


Aquest passat diumenge dia 19, van començar les competicions de Curses de Muntanya organitzades per la FEEC, concretament la de diumenge era la 3ª cursa de muntanya de l’Alta Segarra, primera del Circuit Catala de Curses de Muntanya.
El dissabte vaig quedar amb en Salvador Ribot per recollir-lo a Santa Cristina i marxar cap a Sanaüja, lloc on es disputava la cursa, i allí ens trobaríem amb en Roberto Sancho i família per sopar i dormir, la pluja va fer acte de presencia en arribar al poble i ens temíem que l’endemà potser ens mulléssim una mica.
No va ser així i l’endemà un sol radiant va fer acte de presencia per gaudir de una magnifica cursa amb una organització molt ben estructurada i eficient, recollim els dorsals al voltant de les 8 del matí a la plaça del poble i anem a escalfar un xic, no fos que ens cansem massa, la sortida de les noies es fa a les 9 i la dels nois a les 9:15, la plaça era plena de gom a gom, el trabucaire dona la sortida i a córrer, be al començament com a tot arreu una mica d’embuts però un cop fem el primer bucle i passem pel poble km 8 aproximadament ja la cosa estava mes estirada i només feies una mica de cua als passos tècnics. La cosa se’m va fer llarga, mai no havia corregut tanta distancia 23,8 km, i les meves cames a partir del km 16 van començar a fer figa, tot i això la vaig poder acabar amb un discret temps de 4:00:23.
La majoria del recorregut eren corriols amb forces pedres mullades que feien relliscar a mes d’un, travessar un riu una mica crescut per les pluges de dies anteriors i varies fortificacions que varem haver de creuar o passar per sobre dels seus murs.
La estrena de l’equip del Matxacuca fou impressionant amb un 5é lloc d’en Roberto i un 9é lloc d’en Josep Labrador, aquest últim va fer un tercer de la categoria de Màster, i en Salvador també la va acabar.
Ara toca esperar a la propera que serà la de Sant Amand a Ripoll el proper dia 3 de Maig.

2 comentaris:

  1. Estàs fet un Cat-a-krak sembla mentida a l'edat que tensi fer aquestes bestieses, ja t'en preparo una do grossa

    ResponElimina
  2. Kin duo en SAlva i tu.....kkkkkKKKK......

    ResponElimina