diumenge, 25 de gener del 2009

Raquetes a Aransa



La segona raquetada de la temporada s’ha realitzat a l’estació d’esquí de fons d’Aransa a la Cerdanya, mes de dos-cents raquetistes han pres la sortida desprès de fer-ho els de la copa Catalana i la copa d’Europa, amb un recorregut diferenciat.
Fins aquí ens hem desplaçat 9 socis de la AE Matxacuca, en Carlos, Quico, Magda, Laia, Jordi i Cristina, en David el seu germà Jordi i l’Eva, aquets tres últims fins ahir no tenien clar que pujarien i ha estat la seva primera presa de contacte amb el mon de les raquetes quedant molt contents tan del recorregut, (assequible) com de l’ambient que si viu, molt familiar i no competitiu.
La sortida d’avui ha estat molt maca, amb uns aproximadament 10 km de recorregut, i uns 400 m, de desnivell, hem travessat boscos de pins i plans amb molta quantitat d’una neu fabulosa, el recorregut no ha passat per cap cim avui pel risc d’allaus que hi havia a la zona, però tot i això les vistes han estat espectaculars.
Un cop acabat hem recollit els nostres regals i tots junta a dinar a Martinet, un cop farts cap a casa i a esperar la propera que serà a Cap de Rec el proper dia 7 de febrer a les set de la tarda, si una raquetada nocturna a la llum de la lluna.

1 comentari:

  1. Que passa Quico, no sabia que tenies un blog!! Està molt xulo, aquesta informació sobre el món de la muntanya i la neu està realment molt bé!
    Et linko en el meu blog, i si vols xafardejar en el meu aquí tens l'adreça: www.ironjordigonzalez.blogspot.com
    Salut i ens veiem!!!

    ResponElimina